UTA l-a înregimentat pe argentinianul Agustin Vuletich

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 08, 2024 with No Comments

La finalul partidei cu Petrolul, Mircea Rednic a vorbit despre sosirea iminentă a argentinianului Agustin Vuletich. Atacantul a semnat astăzi contractul prin intermediul căruia va îmbrăca tricoul alb-roșu până la finalul sezonului 2024-2025, cu opțiune de prelungire.

Fotbalistul va împlini 33 de ani pe 3 noiembrie și face parte din generația lui Emiliano Martinez, Nicolas Tagliafico sau German Pezzella, campioni mondiali en-titre cu naționala Argentinei. Vuletich i-a avut pe aceștia coechipieri la Cupa Mondia U 20, din anul 2011. Noul „vârf” de careu  a lui Mircea Rednic va purta numărul 20 pe tricou.

„Agustin Vuletich vine să întărească atacul UTA-ei, semnând, astăzi, un contract cu echipa noastră!

Noul fotbalist „roș-alb” are dublă cetățenie, argentiniano-croată, măsoară 1.85 metri înălțime, iar ultima echipă la care a evoluat fiind Rionegro Aguila din Columbia.

Sezonul 2020-2021 a fost cel mai productiv cu un total de 13 goluri în 37 de meciuri pentru Independiente Medellin. A mai evoluat în Europa pentru AC Bellinzona (Elveția), Salernitana (Italia), Potenza (Italia) sau Arouca (Portugalia).

În 2011, noul atacant al „Bătrânei Doamne” a cucerit titlu de campion în Argentina alături de Velez Sarsfield. Tot în același an, a participat cu Argentina la Cupa Mondială U20 din Columbia.

Multă baftă la Arad, Agustin!” se precizează în comunicatul official al clubului UTA.

No Comments

There are currently no comments on UTA l-a înregimentat pe argentinianul Agustin Vuletich. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.