CNIPMMR Arad în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare Arad şi TUV Rheinland recomandă atât inginerilor de producție și de calitate cât şi oricărei alte persoane care operează în industria alimentară, alimentație publică, comerț cu alimente, activități conexe filerei de produs alimentar (producători de furaje, ambalaje, distribuție) participarea la cursul de Specialist HACCP – ISO 22000:2005 (Hazard Analysis and Critical Control Points), curs intensiv de 24 de ore ce se va desfăşura în Arad în perioada 27-29 octombrie 2015 (8 ore/zi).
Unul dintre beneficiile participării este obținerea de competențe în implementarea unui sistem de management al siguranței alimentului conform principiilor HACCP şi ISO 22000:2005 în propria organizaţie.În cazul în care apar probleme în urma prestării serviciilor organizaţiei, la procesare, producţie, ambalare, transport, se vor putea verifica şi repara deficienţele prin acest sistem de management, evitându-se astfel cheltuieli suplimentare şi timp preţios pierdut.
Pentru detalii suplimentare referitoare la curs, înscriere şi preţ vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0257 253757 sau 0727 200214, e-mail: contact@imm-arad.ro sau pe site-ul www.imm-arad.ro.
No Comments
Comments for Curs specialist siguranța alimentelor are now closed.