Vă prezentăm mai jos cinci motive pentru care este bine să consumăm ceapă:
1. Te ajuta sa scapi natural de candida Ca si usturoiul, are proprietati puternice proprietati anti-fungice si anti-bacteriene. In plus, te ajuta sa elimini excesul de apa din corp (se stie ca persoanele care sufera de Candida au probleme cu retentia de apa).
2. Beneficii cardiovasculare Compusii de sulf continuti ii dau acesteia niste proprietati anti-coagulare puternice si inca ceva demn de toata atentia: ajuta la scaderea nivelului de colesterol din sange.
3. Intareste oasele Studii efectuate de-a lungul timpului au demonstrat ca ceapa creste densitatea osoasa si este de mare ajutor femeilor aflate la menopauza. Insa nu consumata o data pe luna, ci zi de zi.
4. Te protejeaza de cancer Ca si usturoiul, ceapa are proprietati puternice anti-tumorale, chiar si atunci cand este consumata ocazional. Efectele sale s-au observat mai ales in cazul tumorilor colorectale, laringiene si ovariane.
5. Imbunatateste digestia Ceapa faciliteaza datorita unui carbohidrat special continut, numit fructooligozaharid. Acesta este un prebiotic excelent si serveste ca aliment pentru bacteriile bune din tractul intestinal. Citeste si Prebiotice si probiotice. Din ce alimente iti iei bacteriile care te ajuta sa ai o digestie perfecta.
No Comments
Comments for Iată cinci motive pentru care e bine să mâncăm ceapă! are now closed.